img1
img2
img3

GEOCACHING SOM HOBBY

Chrnan forteller om sin hobby: geocaching


Først og fremst må jeg få lov til å si at det er en stor ære å kunne bli medlem av Geocachelauget.
Videre i denne presentasjonen ønsker jeg å fortelle litt om min bakgrunn og holdning til geocaching.

Geocaching har blitt en av mine mange hobbyer. Friluftsliv, jakt og fiske er andre hobbyer som verdsettes i stor rang, og geocaching kombineres gjerne med disse aktivitetene. På bakgrunn av dette verdsettes cacher som finnes ute i selve naturen. Hvis en klarer å fiske opp en fisk, lufte bikkja og samtidig finne en cache på turen, er min tur helt optimal. I tillegg er det helt fantastisk å finne cacher på bortgjemte perler, eller som har en historisk bakgrunn som en ikke visste om.

Noe annet som trigger meg voldsomt i jakten på geocacher er alle de kreative og utfordrende oppgavene som finnes. Det er ikke mye som slår følelsen av å løse ei skikkelig vrien nøtt, elller og nyte de flotte sammensatte  cachene. Til tider kan dette gjøre meg så glad at en kan gå og smile de neste timene :)

Etter som tiden har gått med geocaching, har også det å legge ut cacher blitt en stor del av denne hobbyen. Med mine utlegg forsøker jeg å lage kreative løsninger, og du vil finne mine cacher ute i naturen der formålet er å gi alle geocachere en fin naturopplevelse. Noen ganger vil de ligge i form av en trail med varierte cacher der noen vil ligge enkelt tilgjengelig, og andre vil være mer utfordrende. I tillegg til dette ønsker jeg å vise gleden som ligger i denne flotte hobbyen gjennom film. Med tiden som kommer, håpes det på å publisere noen filmer om geocaching gjennom youtubkanalen: Geocachelauget.

Det var litt om meg. Nå er det vel strengt talt på tide å komme seg ut og nyte livet i naturen, og kanskje finne en cache eller to.


// Chrnan