img1
img2
img3

Rappelleringsevent med Grunnlovscacherne.

 

Rappelleringsevent arrangert av Grunnlovscacherne

19. august 2017 i Hurdal kommune,  ble det arrangert rappelleringsevent av Grunnlovscacherne. Dette var det tredje eventet som ble arrangert, der de to tidligere har vært klatreeventer.
Geocachelauget stilte opp for å slå av en prat, nyte utsikten og ta en kaffe med andre som setter like stor pris på denne fantastiske sporten.

Da alle var samlet, innledet den entusiastiske lederen for Grunnlovsscacherne (egravraa) et interessant sammendrag om Hurdal kommune og skogsdriften. Videre ble noen av deltakerne presentert, der i blant biffsjef som ble beskrevet som en "ildsjel" for geocaching.
Egravraa beskriver biffsjef som:

"En flittig og positiv kar som stiller opp og hjelper til. Nærmest en ildsjel"
-  egravraa.Etter introen ble det en kort pause der deltakere svirret rundt og logget seg inn i eventboken. Snakkisen gikk løst og ledig mens vi smattet på skikkelig hjemmebakst ala sjokoladekake og kaffe.

Da alle hadde fått signert inn i boken fortsatte egravraa som kursholder. Nå var fokuset rettet mot det som skulle skje i fjellveggen. Her var det ingen tvil om at sikkerheten kom først. Det ble nøye informert om blant annet tauverk, seler, vedlikehold og kvalitet på utstyr. I tillegg var egravraa opptatt av at alle skulle føle seg trygge.    "Alle skal føle seg komfortable og kunne stole på utstyret de bruker" - egravraa.Resten av dagen gikk til at alle deltakerne skulle få muligheten til å rappellere. Målet var at alle skulle få prøve minst to ganger. At dette var et vellykket og godt gjennomført event av Grunnlovscacherne er det ingen tvil om. Håper så absolutt på nye slike event fremover i tiden.

//Chrnan